تلفن تماس 09171159556|novingagna@gmail.com

تهیه سیروپ شکر برا ی صنایع نوشیدنی

//تهیه سیروپ شکر برا ی صنایع نوشیدنی

تهیه سیروپ شکر برا ی صنایع نوشیدنی

مقدار قند نوشابه های گازدار و همچنان نوشابه های غیر الکلی به میزان قابل ملاحظه ای با توجه به اینکه آیا محصول آماده تهیه نوشیدنی است یا به عنوان یک کنسانتره استفاده می شودمتفاوت است. یک فرمولاسیون معمولی شامل طعم دهنده یا آب میوه تغلیظ شده، تنظیم کننده اسیدیته، نگهدارنده ها، پایدار کننده ها، آنتی اکسیدان ها و رنگ دانه ها می باشد. درون نوشیدنی های بدون شکر یا رژیمی بجای شکر از شیرینی مصنوعی مانند آسپارتام جایگزین می شود.

مشکلات:

  • شکر مایع بسیار گرانتر از گرانول های شکر می باشد.
  • حل کردن گرانول های شکر بوسیله یک همزن معمولی یک فرآیند آهسته می باشد.
  • همزن های معمولی نمی توانند غلظت بالای شکر را در دمای محیط حل کنند.
  • گرمایش آب برای کمک به انحلال اجزاء هزینه بر و غیر اقتصادی می باشد.
  • فرآیند سرمایش اجزاء دیگر هزینه بر و زمان بر می باشد.
  • کریستالیزاسیون سیروپ می تواند در طول گرم یا سرد کردن بوقوع بپیوندد.
  • انحلال ناقص می تواند منجر به ته نشینی یا حتی مسدود کردن خروجی ظرف شود.

مزایای استفاده از هموژنایزر:

  • ترکیبی از کاهش اندازه ذرات گرانول و اختلاط شدید به خوبی زمان اختلاط را کاهش می دهد.
  • سیروب شکر با غلظت 66% می تواند در دمای محیط تولید شود.
  • افزایش تطبیق پذیری به صنایع اجازه میدهد که شکر بعنوان گرانول را به شکل سیروپ تبدیل کنند.
  • هموژنایزر های نوین ابزار همچنین می توانند عوامل غلظت دهنده و پایدار کننده مانند CMC و زانتان گام را در کسری از زمان با دیگر افزودنی ها پخش کنند.
توسط |2018-12-10T20:16:25+00:00دسامبر 10th, 2018|تکنولوژی|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

برچسب های سایت

اطلاعات تماس :

novingagna@gmail.com

تلفن: 09171159556

تلفن همراه: 09177385443

فکس: 02143851523

وبسایت: نوین ابزار

Back to Top