تلفن تماس 09171159556|novingagna@gmail.com

تهیه مخلوط بستنی با استفاده از هموژنایزر

/, علم و فن آوری/تهیه مخلوط بستنی با استفاده از هموژنایزر

تهیه مخلوط بستنی با استفاده از هموژنایزر

مخلوط بستنی از شیر کامل، شیر بدون چربی، خامه و یا در بعضی اوقات آب به همراه تعدادی ماده افزودنی تهیه می شود.

معایب:

اختلاط مواد پودری درون مایع یکی از عملیات های سخت در اختلاط می باشد. فرآیند وقتیکه ازسیستم های معمول برای خیس کردن مواد پودری توسط همزن ها استفاده می شود دارای مشکلاتی است.

  • پودرها باید با نرخ کنترل شده ای برای کاهش تجمعات ذرات افزوده شوند.
  • پیش اختلاط باعث افزایش هزینه کارگر و افزایش زمان اختلاط می شود.
  • SMP، آب پنیر و پودر کاکائو بسیار چسبنده بوده و افزودن کنترل شده را سخت میکنند.
  • عوامل پایدارکننده و امولسیون کننده تمایل زیادی به تجمع داشته و احتیاج به اداره کردن بیشتری دارند.
  • سیستم های مرسوم نمی توانند تنش لازم برای شکستن این تجمعات ایجاد کنند.
  • زمان فرآیندی زیادی برای رسیدن به یکنواختی کامل محصول نیاز می باشد.
  • برای جلوگیری از ایجاد بافت ریز یا آردی در بستنی توسط کاکائو باید کاکائو کاملاٌ خیس و پخته شود.

 

مزایای استفاده از هموژنایزر های شرکت نوین ابزار:

پیش اختلاط پودرهای اجزاء لازم نیست

مخلوط بدون تجمعات

امولسیون پایدار

زمان اختلاط سریع

بهبود عملکرد مواد خام مانند عوامل غلظت دهنده که کاملا آب پوشانی شده اند کمک می کند که دیگر اجزاء به درستی پخش شوند.

توسط |2019-08-05T12:33:10+00:00آگوست 5th, 2019|تکنولوژی, علم و فن آوری|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

برچسب های سایت

اطلاعات تماس :

novingagna@gmail.com

تلفن: 09171159556

تلفن همراه: 09177385443

فکس: 02143851523

وبسایت: نوین ابزار

Back to Top