تلفن تماس 09171159556|novingagna@gmail.com

تولید صنعتی مارگارین

/, علم و فن آوری/تولید صنعتی مارگارین

تولید صنعتی مارگارین

تولید مارگارین:

مارگارین ترکیبی از تقریباً 80% روغن گیاهی یا چربی حیوانی و 20% آب با نمک اضافه شده، طعم دهنده ها، رنگ و مواد نگهدارنده ها می باشد. در بسیاری از کشورها این نسبت ها توسط قانون کنترل می شود. مارگارین کم چرب دارای افزودنی های مشابه می باشد، با این تفاوت که چربی می تواند تا 20%  کم باشد. غلظت دهنده ها مانند گلوتن، آلژینات ها و متداولترین آنها کازئینات ها، برای جایگزین ویسکوزیته و اثر حجیم کنندگی چربی برای مطمئن شدن از پایداری امولسیون آب در روغن استفاده می شوند.

مخلوط مارگارین/ چربی کم و شیر چرب، یا سایر مواد لبنی مانند پودر شیر و پودر آب پنیر به طور معمول رایج هستند. این ترکیبات طعم کره با چربی کم و ماندگاری در یخچال را گسترش می دهد.

مشکلات:

  • افزودنی هایی که طراحی شده برای غلیظ کردن محصول کلوخه شده و همزن های معمولی به راحتی نمی توانند آنها را باز کنند.
  • زمان زیادی اغلب برای هیدراتاسیون کامل احتیاج می باشد.
  • هیدراتاسیون ضعیف می تواند باعث احساس بد دهانی و محصول ناپایدار باعث مشکلات در ذخیره سازی بعد از باز شدن محصول شود.

راه حل:

  • افزودنی های فاز آبی به مخزن اضافه شده و توسط میکسر پیوسته برای هیدراته و پخش کردن مواد سیرکولاسیون انجام می شود. که باعث بدست آمدن مخلوط یکدست و بدون کلوخه می شود.
  • روغن می تواند توسط هاپر قبل از میکسر پیوسته به میکسر اضافه شود و دو فاز اختلاط در ناحیه با تنش بالا با یکدیگر تماس پیدا می کنند، برای اطمینان از یکنواختی و امولسیون پایدار بعد از مدت کوتاهی از سیرکولاسیون بدست می آید.

مزایای استفاده از هموژنایزر های شرکت نوین ابزار:

  • پیش اختلاط افزودنی های پودری لازم نیست
  • مخلوط بدون کلوخه
  • زمان اختلاط سریع
  • بهبود پیش امولسیون
  • عملکرد حداکثری عوامل غلظت دهنده ای که کاملا هیدراته شده و دیگر افزودنی ها کاملاً پخش می شوند.
توسط |2020-04-22T16:29:59+00:00آوریل 22nd, 2020|تکنولوژی, علم و فن آوری|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

برچسب های سایت

اطلاعات تماس :

novingagna@gmail.com

تلفن: 09171159556

تلفن همراه: 09177385443

فکس: 02143851523

وبسایت: نوین ابزار

Back to Top