تلفن تماس 09171159556|novingagna@gmail.com

روغن کانابیدیول در محصولات غذایی

/, علم و فن آوری/روغن کانابیدیول در محصولات غذایی

روغن کانابیدیول در محصولات غذایی

استفاده از روغن کانابیدیول در محصولات غذایی

روغن کانابیدیول که به CBD نیز معروف است از شاهدانه گرفته می شود. این ماده حاوی هیچ یک از ترکیبات روانی فعال تتراهیدروکانابینول (THC) نیست.

ادعا می شود که CBD دارای بسیاری از مزایای سلامتی مانند کاهش التهاب، کاهش درد و کاهش اضطراب است.

افزودن CBD به مواد غذایی به یکی از سریعترین روندهای رشد در صنعت فرآیند تبدیل شده است. محصولات مختلفی مانند نوشیدنی ها، صمغ ها، میان وعده هاو غذاهای پخته شده که شامل CBD هستند در دسترس اند. میکسرهای شرکت نوین ابزار می تواند در قسمت R&D و تولید برای این بازار نوظهور استفاده شود.

فرآیند:

CBD  معمولا به صورت مایع تهیه می شود، و بر اساس غلظت می تواند مایع با ویسکوزیته بالا باشد.

بخاطر طیف گسترده ای از محصولات، فرآیند بر اساس نوع محصول و اجراء مورد استفاده متفاوت می باشد.

هر چند که، الزامات فرآیندی مشابه باید در نظر گرفته شود.

سیستم اختلاط باید قابلیت ترکیب مایعات با ویسکوزیته متفاوت را داشته باشد.

همچنین باید قابلیت پراکنش یکدست روغن در فاز مایع در امولسیونها را داشته باشد.

باید قابلیت تکرار پذیری برای جلوگیری از افزایش مقدار تعیین شده CBD در محصولات را داشته باشد.

فرآیند معمولاً در دمای بین 50 تاC° 80 برای کاهش ویسکوزیته برای کمک به انحلال قندها و تشکیل امولسیون ها انجام می شود.

مشکلات:

  • بسته به غلظت،روغن CBD می تواند مایع با ویسکوزیته بالا باشد که به سختی با آب یا روغن ها با ویسکوزیته کم مانند روغن گیاهی یا روغن نارگیل ترکیب شود. با همزن های معمولی لایه ای شدن ممکن است اتفاق بیافتد، و در سطح تماس دو مایع به جای اینکه با هم ترکیب شوند تشکیل گلوله های ریز میدهند. زمان زیادی برای بدست آوردن یکنواختی ممکن است که لازم باشد.
  • همزن های معمولی تنش لازم برای پخش یکدست روغن در سیستم های مایع برای نوشیدنی و دیگر محصولات امولسیونی تولید نمی کنند. اگر اندازه ذرات در نوشیدنی ها و صمغ ها به اندازه کافی کوچک نباشند مایعات به فرم ابری شکل ظاهر می شوند. بسیاری از اجزاء پودری عامل دار به سختی پخش و هیدراته می شوند،از جمله می توان به عوامل ژل کننده و پایدار کننده اشاره کرد. همزن های معمولی نمی توانند به راحتی آگلومره ها را بشکنند و این عمل روی کیفیت محصول نهایی و تکرار پذیری از یک بچ به بچ دیگر اثر می گذارد.
  • گرم کردن مخلوط ها به هزینه و زمان فرآیند می افزاید.

مزایا:

  • استفاده از میکسرهای شرکت نوین ابزار می تواند اندازه ذرات را به 2 تا 5 میکرون برساند. اندازه های کوچکتر نشان داده شده که در هنگام هضم سریعتر جذب می شوند و باعث فوری شدن اثرات ماده فعال شاهدانه می شود.
  • پراکندگی خوب تضمین کننده امولسیون پایدار بدست آمده است.
  • هر جزء پودری که به مخلوط اضافه شود به سرعت پخش شده و در نتیجه پراکندگی عاری از آگلومره بدست می آید.
  • تکرار پذیری و ثبات هر بچ تضمین شده است.
  • اختلاط می تواند در دمای محیط، برای صرفه جویی در وقت و هزینه انجام شود.
  • برای مثال، میکسرهای شرکت نوین ابزار قادر به تهیه محلول 66 بریکس شکر در دمای محیط می باشند.
توسط |2020-04-22T18:16:29+00:00آوریل 22nd, 2020|تکنولوژی, علم و فن آوری|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

برچسب های سایت

اطلاعات تماس :

novingagna@gmail.com

تلفن: 09171159556

تلفن همراه: 09177385443

فکس: 02143851523

وبسایت: نوین ابزار

Back to Top