تلفن تماس 09171159556|novingagna@gmail.com

تولید شیر غلیظ شیرین شده بوسیله ی هموژنایزر

/, علم و فن آوری/تولید شیر غلیظ شیرین شده بوسیله ی هموژنایزر

تولید شیر غلیظ شیرین شده بوسیله ی هموژنایزر

 

شیر غلیظ  شیرین شده، شیری غلیظ می باشد که در آن شکر بعنوان عامل نگه دارنده استفاده می شود. این نوع شیر با شیرهایی که در دمای بالا بعد از بسته بندی استریل می شوند متفاوت هستند. معمولا شیرهای شیرین دارای 8% چربی، 45% شکر و20% مواد جامد بدون چربی می باشند. محصول نهایی به طور عمده در تهیه شیرینی و شکلات استفاده می شود.

مشکلات:

-پودر شیری که خامه از آن جدا شده و پودر شیر پرچرب بسیار چسبناک بوده و به راحتی خیس نمی شوند و جابجایی و اضافه کردن به سیستم را مشکل می کنند.

-پودرها در مایع تجمع پیدا می کنند و همزن های معمولی نمی توانند تنش مناسبی را برای باز کردن این تجمعات بوجود آورد.

– انحلال شکر با غلظت زیاد توسط همزن های معمولی کاری بسیار وقتگیر می باشد.

– برای اطمینان از باز شدن تجمعات احتیاج به هموژنایزر های پیستونی می باشد.

راه حل:

در خیلی از مواقع می توان شکر را به  صورت مستقیم به مخزنی که درون آن هموژنایزر ناپیوسته به تنهایی یا هموژنایزر پیوسته ای که با همزن لنگری جفت شده است استفاده کرد. سرعت برشی موجود در هموژنایزر ها باعث سرعت انحلال فرآیند می شود. پودر شیر می تواند به همین روش افزوده شده و در حالاتی که مقدار پودر زیاد می باشد از سیستم هموژنایزر های هاپردار باید استفاده شود.

مزایای استفاده از هموژنایزر های شرکت نوین ابزار:

  • پخش بدون تجمع پودر شیر
  • بهبود کیفیت پیش اختلاط باعث کاهش زمان هموژنایز  و  باعث حذف احتیاج به هموژنایزر های پیستونی شود.
  • کاهش زمان اختلاط
  • غلظت بالای مواد جامد بوسیله اختلاط پرتنش امکان پذیر می باشد و می تواند مرحله تبخیر شدن را حذف کند.
  • ترکیب کاهش اندازه ذرات و اختلاط شدید باعث سرعت بخشیدن به حل شدن شکر می شود.
توسط |2019-08-05T10:16:31+00:00آگوست 5th, 2019|تکنولوژی, علم و فن آوری|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

برچسب های سایت

اطلاعات تماس :

novingagna@gmail.com

تلفن: 09171159556

تلفن همراه: 09177385443

فکس: 02143851523

وبسایت: نوین ابزار

Back to Top