تلفن تماس 09171159556|novingagna@gmail.com

پراکندگی پکتین برای تهیه ژله ها ومواد نگه دارنده

/, علم و فن آوری/پراکندگی پکتین برای تهیه ژله ها ومواد نگه دارنده

پراکندگی پکتین برای تهیه ژله ها ومواد نگه دارنده

پکتین برای تهیه ژله ها ومواد نگه دارنده

پکتین یک پلی ساکارید است که از انواع میوه ها به دست می آید. از آن به عنوان ماده غلظت دهنده و ژل کننده در طیف گسترده ای از مواد غذایی از جمله ژله ، مربا ، مارمالاد و سایر مواد نگهدارنده استفاده می شود.

فرآیند:

در یک فرایند تولید معمولی ، محلول پکتین به طور جداگانه تهیه شده و پس از اتمام پراکندگی و هیدراتاسیون ، به ژله اضافه می شود. یک روند پراکندگی معمولی به شرح زیر است:

مخزن فرآیند با آب گرم 60 تا C° 80  پر می شود.

همزن شروع به کار میکند.

پکتین بعضی اوقات با دیگر اجزاء پودری، مانند شکر معمولاً 3 قسمت پکتین با 1 قسمت شکر به صورت خشک مخلوط می شود. این عمل باعث کاهش کلوخه  و شناور شدن پکتین بر روی آب می شود.

همچنین پکتین ممکن است که در مایعات مانند سیراپ پیش اختلاط شود.

پکتین کم کم به ورتکسی که همزن ایجاد کرده اضافه می شود.

اختلاط ادامه پیدا کرده تا پکتین پخش شده و هیدراتاسیون تکمیل گردد.

این محصول را می توان تا C°  60 به مدت 4 ساعت نگه داری کرد، اگر چه در دماهای بالاتر بعد از 1 ساعت ممکن است تخریب رخ دهد بنابراین باید فوراً محصول مورد استفاده قرار گیرد.

محلول گاهی اوقات قبل از اضافه نمودن ژله فیلتر می شود.

مشکلات:

پراکندگی غلظت دهنده ها مانند پکتین بوسیله همزن های معمولی می تواند چندین مشکل ایجاد کند:

  • کلوخه ها به آسانی تشکیل می شوند. ذرات پکتین حل نشده درون کلوخه ها باقی می مانند. همزن های معمولی نمی توانند تنش مناسبی جهت پخش ذرات یا شکستن سریع کلوخه ها ایجاد کنند.
  • دستیابی به هملکرد کامل با استفاده از روش های سنتی دشوار می باشد.
  • افزودن مواد پودری باید با احتیاز کامل به منظور کاهش آگلومره ها انجام شود.
  • پیش اختلاط اجزاء پودری هزینه جانبی و زمان فرآیند را افزایش میدهد.
  • وقتیکه ویسکوزیته شروع به افزایش میکند، آشفتگی محلول و بنابراین پراکندگی پودر بسیار دشوار می شود.
  • زمان اختلاط زیادی برای پخش/ هیدراته شدن نیاز می باشد.
  • فیلتراسیون قسمت هایی که به صورت ضعیف پخش شده اند بر روی زمان فرآیند تاثیر میگذارد.
  • پکتین هایی که به صورت جزئی هیدراته شده اند و در مرحله تصفیه حذف می شوند باعث کاهش کیفیت محصول نهایی و افزایش هزینه ها می شوند.
  • پکتین های حل نشده می توانند به صورت جزئی در طول ذخیره سازی یا در طی فزآیند بعدی هیدراته شوند و باعث تغییرات نامطلوب در ویسکوزیته محصول شوند.

مزایا:

استفاده از میکسرهای شرکت نوین ابزار می تواند این مزایا را به دنبال داشته باشد.

  • محلول می تواند در دمای محیط بسته به غلظت و ویسکوزیته محصول نهایی بدست آید.
  • مخلوط بدون آگلومره
  • پیش اختلاط خشک لازم نیست
  • نرخ سریع جذب پودر خطای اپراتور را به حداقل میرساند.
  • عملکرد پکتین ماکزیمم شده و اثر ژلی شدن کاملاً بدست می آید.
  • مرحله فیلتراسیون می تواند از بین رفته یا در جاییکه لازم باشد زمان فیلتراسیون بسیار کاهش می یابد.
  • ویسکوزیته پایدار در محصول نهایی بدست آید.
  • کیفیت مداوم محصول و تکرار پذیری
  • زمان اختلاط سریع
توسط |2020-04-22T18:16:33+00:00آوریل 22nd, 2020|تکنولوژی, علم و فن آوری|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

برچسب های سایت

اطلاعات تماس :

novingagna@gmail.com

تلفن: 09171159556

تلفن همراه: 09177385443

فکس: 02143851523

وبسایت: نوین ابزار

Back to Top