تلفن تماس 09171159556|novingagna@gmail.com

پیش اختلاط در تولید ماست و دیگر دسرهای شیرین

/, علم و فن آوری/پیش اختلاط در تولید ماست و دیگر دسرهای شیرین

پیش اختلاط در تولید ماست و دیگر دسرهای شیرین

ماست با تخمیر شیر با افزودن انواع خاصی از باکتری ها مانند استرپتوکوکوس ترموفیلوس تهیه می شود.

معایب:

هنگام استفاده از میکسرهای معمول برای فرآیند تولید مشکلاتی رخ میدهد:

  • بعضی از پودرها مانند شکر به ته ظرف میچسبند، در صورتیکه بقیه مانند پایدارکننده ها بر روی سطح شناور می مانند و به سختی خیس می شوند.
  • پودرها باید با سرعت کنترل شده ای برای جلوگیری از تجمعات اضافه شوند.
  • پودر شیر، پودر آب پنیر و پودر کاکائو بسیار چسبنده بوده بنابراین کنترل افزودن پودر دشوار می باشد.
  • پیش اختلاط پودرها هزینه کارگری و زمان فرآیند را افزایش میدهند.
  • غلظت دهنده و پایدار کننده ها تمایل زیادی به تجمع دارند. با همزن های معمولی نمی توان تنش لازم برای شکست این تجمعات ایجاد کرد.
  • با همزن های معمولی و با روش های سنتی نمی توان از پتانسیل کامل عملکردی بعضی از پودرها استفاده کرد.
  • پراکنش ضعیف می تواند باعث هیدراتاسیون جزئی مواد روی دیواره ظرف شود و انتقال حرارت را مشکل کند.

راه حل:

هموژنایزرهای شرکت نوین ابزار می تواند بر تمام این مشکلات فائق آید. این کار می تواند با اضافه نمودن یک میکسر پیوسته در فرآیند موجود باشد، برای مثال دستگاهی برای اختلاط مداوم مایع با جامد در هنگام تخلیه می توان اشاره کرد. برای پخش پودر در مقیاس بزرگ استفاده از میکسرهای هاپر دار شرکت نوین ابزار کاملا مناسب می باشد.

مزایای استفاده از هموژنایزر:

کاهش قابل توجه زمان اختلاط

عملکرد بهتر به نسبت روش های مرسوم

یکنواختی بهتر مواد داخل مخزن

پیش اختلاط خشک لازم نیست

جذب سریع مواد پودری کاهش خطای اپراتور

توسط |2019-08-05T12:05:06+00:00آگوست 5th, 2019|تکنولوژی, علم و فن آوری|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

برچسب های سایت

اطلاعات تماس :

novingagna@gmail.com

تلفن: 09171159556

تلفن همراه: 09177385443

فکس: 02143851523

وبسایت: نوین ابزار

Back to Top