تلفن تماس 09171159556|novingagna@gmail.com

پنیر فرآوری شده

//پنیر فرآوری شده

پنیر فرآوری شده

پنیر فرآوری شده ترکیبی از پنیر، آب و سایر اجزاء مجاز مانند پودر شیر، خامه، چربی شیر بدون آب، چربی گیاهی، پروتئین های آب پنیر،کازئیناتها، نشاسته و رنگدانه ها می باشد.

تغییر ویسکوزیته، بافت ، PH ، تعادل و اتصال آب و مقادیر چربی توسط نمک های امولسیونی گوناگونی ایجاد می شود. که معمولاٌ این عمل توسط فسفات ها و سیتریت ها انجام می پذیرد. هر دو نوع پنیر بلوکی و پنیر فرآوری شده دارای اجزاء مشابهی هستند اما نسبت این محصولات و روش تولیدی با توجه به محصول نهایی متفاوت می باشد.

معایب:

مرحله اختلاط بخش مهمی از فرآیند تولید می باشد. پخش و فعالسازی مناسب عوامل امولسیون کننده، پروتئین های شیر و نمک ها بخش مهمی برای پایداری محصول نهایی با بافت و احساس خوب دهانی می باشند. اختلاط پنیر و مخلوط فاز مایع باید به منظور رسیدن به واکنش صحیح بین پروتئین پنیر، پروتئین شیر و نمک ها کاملاٌ انجام شود. وقتیکه از همزن های معمولی استفاده می شود مشکلات زیر می تواند بوقوع بپیوندد.

  • وقتیکه عوامل امولسیون کننده و پایدار کننده به آب اضافه شوند بسیار تمایل به تجمع دارند که توسط همزن های معمولی قابل باز شدن نیست؛
  • زمان زیادی برای هیدراتاسیون کامل احتیاج است؛
  •  عملکرد مناسب مواد احتیاج به مقدارتنش دارد؛
  • هیدراتاسیون ضعیف می تواند باعث احساس بدی در دهان و ناپایداری محصولات در زمان ذخیره سازی محصولات باز شده شود؛
  • تجمع پروتئین ها می توان منجر به بافت دار شدن و مشکلات پایداری چربی شود.پایداری محصولات با چربی پایین بدون نیروی برشی متمرکز و هیدراتاسیون مناسب عوامل امولسیون کننده و پروتئین ها امکان پذیر نمی باشد.

مزایای استفاده از هموژنایزر های شرکت نوین ابزار:

پیش اختلاط می تواند در کسری از زمان به نسبت روش های معمول انجام داد؛

اختلاط بدون تجمع، بافت و پایداری بهتر؛

بهبود عملکرد و ثبات در هر بچ.

توسط |2019-08-05T12:43:19+00:00آگوست 5th, 2019|تکنولوژی|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

ثبت ديدگاه

برچسب های سایت

اطلاعات تماس :

novingagna@gmail.com

تلفن: 09171159556

تلفن همراه: 09177385443

فکس: 02143851523

وبسایت: نوین ابزار

Back to Top